Χωρίς νίκη αλλά γεμάτες εμπειρίες

Με δεύτερη ήττα τελείωσε ο ΟΦΝΙ τις υποχρεώσεις του για τους 32 του EHF με αντίπαλο την Astrahanotchka. Οι Ρωσσίδες ήταν σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο και στα δύο παιχνίδια, με την ομάδα μας να μη μπορεί να ακολουθήσει το ρυιθμό τους. Καλύτερες στην άμυνα, στην ευστοχία, στην ταχύτητα, στο τέρμα, ήταν προφανές ότι το Ευρωπαϊκό ταξίδι της ομάδας μας θα τελείωνε στο Άστραχαν.

Για να γίνεις καλύτερος όμως πρέπει να χάνεις από καλούς αντιπάλους ώστε να ανεβαίνεις επίπεδο. Τα κέρδη από αυτά τα δύο παιχνίδια είναι πολύ περισσότερα από τις απώλειες. Οι καινούριες παίκτριες που ενσωματώθηκαν φέτος στην ομάδα αλλά και οι μικρές μας, γνώρισαν τι σημαίνει handball υψηλού επιπέδου.

Σήμερα αρχίζει για την ομάδα το ταξίδι της επιστροφής που θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα. Τα κορίτσια μας έδωσαν 5 αγώνες σε 6 ημέρες (χάρη στην αδιαφορία της ΟΧΕ για αναβολή του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ). Χάρη στη Ν. Ιωνία και στην προσπάθεια των ανθρώπων της, (παιχτών, διοίκησης και τεχνικού επιτελείου), η γαλανόλευκη κυμάτισε και φέτος στα σαλόνια του Ευρωπαϊκού handball.

Το ταξίδι, τώρα αρχίζει...

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ- ΑΣΤΡΑΧΑΝΟΤΣΚΑ 15-39 (10-22 ημχ.)

Ν. ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Αργυροπούλου, Μπράουερ 2, Παπανικολάου 1, Παπά 3, Γκουζούλη, Πανούση, Ζηνωνίδου 3, Τσάκαλου 4, Διακογιάννη, Βασιλειάδου, Χρονοπούλου 1, Στουγιαννίδου 1, Σαραντάκου.

ΑΣΤΡΑΧΑΝΟΤΣΚΑ: Βιακίρεβα 2, Ζιλινσκάιτε Β. 1, Ταράσοβα 3, Κουζνέτσοβα 7, Σμίρνοβα 1, Γεζίκαβα 6, Γιεμελιάνενκα 3, Ζιλινσκάιτε Γ. 2, Σνόποβα 3, Βίντρινα 5, Ανόσκινα, Γκορσένινα 1, Ρατσιτέλεβα 4, Ριαμτσεβα, Τρούσοβα, Σισένοβα 1.

Διαιτητές: Καλουτζέροβιτς- Βούγιασιτς (Μαυροβούνιο), Παρατηρητής: Ασγκάροφ (Αζερμπαϊτζάν)

Δίλεπτα: 4-2, πέναλτι: 2/4-5/6