Παράσταση για ένα ρόλο.

Πολύ εύκολα πέρασε η γυναικεία ομάδα από τον δεύτερο γύρο του EHF Cup. Η London GD δεν κατάφερε να πλησιάσει το ρυθμό της ομάδας μας σε κανένα σημείο, πράγμα λογικό αφού είναι μία ομάδα που κάνει φέτος ντεμπούτο στην Ευρώπη, προερχόμενη από μία χώρα που δεν έχει παράδοση στο Handball.

Με εκκωφαντική διαφορά δυναμικότητας και σε ένα γεμάτο γήπεδο, η ομάδα μας έφτασε να τελειώνει το πρώτο ημίχρονο του αγώνα της Παρασκευής με σκορ 4-18 (τυπικά γηπεδούχος ήταν η Αγγλική ομάδα). Στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και με συνεχές rotation από τον πάγκο, η διαφορά έκλεισε στο 11-35.

Ο επαναληπτικός του Σαββάτου βρήκε την ομάδα μας πολύ χαλαρή και έτσι το πρώτο ημίχρονο έκλεισε με μικρή διαφορά υπέρ των κοριστιών μας, μόλις 11-8. Στο δεύτερο ημίχρονο η βασική 7πτάδα έδωσε τη θέση της στις "νέες" της ομάδας. Εκεί μίλησε το πάθος των "νέων και των μικρών" οι οποίες τελείωσαν τον αγώνα με σκορ 27-17, ξεσηκώνοντας την κερκίδα.

Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας αλλά και στην αντίπαλο για την προσπάθειά της.

Ο επόμενος αντίπαλος είναι εκ διαμέτρου αντίθετης δυναμικότητας με τη London GD, η γνώριμη από πέρσι Ρωσσική Αστραχανότσκα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 14/15 Νοεμβρίου στη Ρωσία και ο επαναληπτικός στις 21/22 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Εκεί η ομάδα μας θα πρέπει να δείξει ιδιαίτερα ισχυρό χαρακτήρα ώστε να μπορέσει να περάσει.

Στήριγμα της ομάδας σε αυτή την προσπάθειά της ήταν και θα είναι πάλι ένα γεμάτο γήπεδο.

Ευχαριστούμε όλους όσοι στέκονται δίπλα στην ομάδα μας.

 

LONDON GD Handball Club (Παουλίν Μπρόσε): Μαρτσίνιακ 2, Πέρεζ 1, Σχονμπάχλερ 1, Κερντονκούφ, Στανκίεβιτς 1, Ράχνμπεργκ 2, Βίεχμαν, Μπαίκοβα, Φεράρα, Γκαραλότσκα 4, Ταστ, Λαμ 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Σοφία Ναϊσίδου): Κεπεσίδου, Μπαλάφα 2, Αργυροπούλου, Μπράουερ 5, Παπανικολάου 9, Παπά 5, Γκουζούλη 2, Πανούση, Στασινού, Ζηνωνίδου 1, Μανδά 2, Τσάκαλου 3, Διακογιάννη 2, Βασιλειάδου, Χρονοπούλου 1, Στουγιαννίδου 3 

Διαιτητές: Λόντσαρ Ν.- Λόντσαρ Ζ. (Κροατία), Παρατηρητής: Κωνσταντίνου (Κύπρος), δίλεπτα: 1-4, πέναλτι: 1/2-2/2

 

Δείτε εδώ το δεύτερο αγώνα που μεταδόθηκε ζωντανά και σε υψηλή ανάλυση από το sportshero.gr.

Δείτε εδώ τον πρώτο αγώνα που μεταδόθηκε ζωντανά και σε υψηλή ανάλυση από το sportshero.gr.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις μετά το ματς (μέρος Α), (μέρος Β).